Βαθμολογία

Τα παλικάρια απ’ το Δαμάσι!

Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε την Κυριακή το πρωί η ομάδα του Δαμασιακού για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ επικρατώντας στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 69’ ο έμπειρος Μπουκουβάλας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Κατάθεση ψυχής από την ομάδα του Σάκη Γκαδρή που πραγματικά έκανε από το πρώτο λεπτό μέχρι το φινάλε ότι μπορούσε για τη νίκη που τελικά πήρε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν με διαφορά καλύτεροι από τους γηπεδούχους που δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα αν και δεν ήταν αδιάφοροι.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Δαμασιακού ελπίζει σε παραμονή, έχοντας και δύο παιχνίδια στην έδρα της τις επόμενες αγωνιστικές. Από την άλλη το Αβέρωφ με αυτή την ήττα μπήκε σε περιπέτειες. Αξίζει να τονίσουμε πως το Αβέρωφ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε (σωστά) ο Ταρταμπούκας σε χτύπημα στον Γανό που ήταν ίσως ο κορυφαίος του αγώνα!

Στο 5’ τεράστια ευκαιρία για το Δαμάσι όταν ο Μούργκας μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, όμως την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Παζιάνας. Στο 55’ σουτ του Λόλα η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 65’ κόρνερ του Μηνά, ο Βαϊτσης έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 69’ κόρνερ του Λόλα, αδράνεια μέσα στην περιοχή του Αβέρωφ και ο Μπουκουβάλας με ωραίο σουτ κάνει το 0-1. Στο 65’ συρτό σουτ του Γανού η μπάλα λίγο άουτ.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Μηνάς, Βαϊτσης (81’ Σουλούκος), Γουργιώτης, Ελευθέρογλου, Κλεισιάρης, Ντούγκος (71’ Σαπάκος), Κολοβός, Τσιαντούλης, Ταρταμπούκας, Τσιρβούλης.

Δαμασιακός (Σάκης Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Λέτσιος, Μπακαϊμης, Μουσιός, Τσιάλτας, Λόλας (87’ Τσιτουρτζής), Γωγάκος (90’ Δούκας), Μπουκουβάλας, Γανός, Σεϊζης (94’ Λέτσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Μάνος, Γκαραβέλης.