Βαθμολογία

Football League: Αίμα και άμμος…

Την Κυριακή (22/3) διεξάγεται μόνο ο Βόρειος όμιλος της Football League με παιχνίδια «φωτιά» σε κορυφή και ουρά. Ο «Γηραιός» έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και απλά προσπαθεί να ξεφύγει κι άλλο από τους διώκτες του και να εξασφαλίσει μία καλή διαφορά ενόψει των πλέι οφ ανόδου στην Σούπερ Λίγκα. Από την άλλοι οι Πόντιοι παλεύουν για την παραμονή τους στην δεύτερη κατηγορία και το κίνητρό τους είναι μεγαλύτερο, αλλά σίγουρα η προσπάθειά τους στο Καυτανζόγλειο μόνο εύκολη δεν κρίνεται.

Στο Αιγίνιο η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Λαμία. Ο γηπεδούχος Αιγινιακός δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο του άμεσου υποβιβασμού και χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς, την ώρα που η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κοντραριστούν στο γήπεδό τους με τον υποβιβασμένο Φωκικό και στοχεύουν στο «τρίποντο» που θα τους δώσει σπουδαίες ελπίδες για τα πλέι οφ.

Στην Καρδίτσα η Αναγέννηση κοντράρεται με την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς για να μείνουν στην κατηγορία, ενώ οι «βυσσινί» δίνουν τον δικό τους αγώνα για την είσοδο στα πλέι οφ. Τέλος στις Σέρρες, ο υποβιβασμένος Εθνικός παίζει με τον Πιερικό που «καίγεται» για βαθμούς.  Όσον αφορά τον Νότιο Όμιλο, εκεί όλη η δράση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (23/3), όπως επίσης κι ένα ματς του Βορείου Ομίλου, αυτό της Ζακύνθου με τον Αγροτικό Αστέρα.