Βαθμολογία

Μπέινς: «Παίζουμε για το μέλλον μας στην Έβερτον»

«Έσφιξε τα λουριά» ο Λέιτον Μπέινς! Ο αρχηγός της Έβερτον τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες ήττες, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως πλέον οι παίκτες των «ζαχαρωτών» παίζουν και για το μέλλον τους στο «Γκούντισον Παρκ»!  

Τα πράγματα με το όνομά τους θέλησε να πει ο Λέιτον Μπέινς. Ο αμυντικός της Έβερτον έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων που καλείται να δώσει ο σύλλογος για την παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ «χτύπησε το καμπανάκι» και για το μέλλον κάποιων παικτών στα «ζαχαρωτά»!

«Τις τελευταίες σεζόν προσπαθούμε για κάτι προς το τέλος της σεζόν. Τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Έχουμε κάποια επερχόμενα σημαντικά παιχνίδια και είμαστε σε μία θέση που δεν θέλουμε να είμαστε. Όσο πιο γρήγορα πάρουμε έναν αριθμό νικών, τόσο το καλύτερο»

«Έχει να κάνει και με τα προσωπικά σου στάνταρ. Τα παιδιά θα πρέπει να κρατήσουν τα προσωπικά τους στάνταρ ψηλά. Νομίζω ότι με τον τρόπο που έχουν πάει τα πράγματα, παίζεις για το μέλλον σου σε ορισμένα σημεία. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να το δούμε».