Βαθμολογία

(Χ)ωρίς νικητή…

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαρισαϊκό και Θύελλα Ελάτειας, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά ισοφαρίστηκαν στο τελευταίο λεπτό από την ομάδα της Λάρισας, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα της Ελάτειας, έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 17χρονο τερματοφύλακα Ρωμάνο, που ξεκίνησε βασικός, όπως επίσης και στον 14χρονο Ζάρρα, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, στο 82ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι στο 15’ με τον Γιώργη, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Κίτσιο Γ. του Κ. και Κίτσιο Γ. του Θ. Τελικά, στο 37ο λεπτό, ο Κίτσιος Γ. του Κ., έκανε μια σέντρα και ο Μπλιώνας σημείωσε το 0-1 για την Ελάτεια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λαρισαϊκός έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Γιώργη, ενώ είχε ακόμα ένα δοκάρι, στο 75ο λεπτό με τον Ευθυμιάδη. Τελικά, στο 90ο λεπτό, ο Σαγάνης, με σουτ έκανε το 1-1 και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Θεοχαρίδης, Γενητσεφτσής, Σαγάνης, Παπαγιαννόπουλος Κ., Ρομουλίνο, Τσιμπουκλής, Ευθυμιάδης, Γιώργης, Φλορίν(50’ Κουτσογιώργος), Μικερτζής Α.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Ρωμανός, Σολωμός, Γεωργαντάς, Γουγουλιάς, Πιτσιάβας(82’ Ζάρρας), Κοσμάνος, Χατζής, Κίτσιος Γ. του Κ., Πάσχος, Κίτσιος Γ. του Θ.(60’ Σδράγκας, λ.τ.), Μπλιώνας(70’ Βούλγαρης).

Διαιτητής: Κουρδής Βοηθοί: Τσαπράζης, Χασιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης