Βαθμολογία

Επέστρεψαν στις νίκες τα Βρυσιά

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Απόλλων Βρυσιών, απέναντι στην Αναγέννηση Φαρσάλων, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Τασιούλη, επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο αγωνιστικές. Οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις και έτσι οι φάσεις στο παιχνίδι ήταν λιγοστές, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως και οι δύο τέλειωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν και ανάγκασαν τον Γκατζανά να πραγματοποιήσει δύο διπλές αποκρούσεις, στο 20’ και το 27’, σε προσπάθειες των Μπερσιάνη, Γιαχνή και Αγγελάκη. Τελικά, ο Απόλλων Βρυσιών, άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Γκατζανά, για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση ισορρόπησε κάπως, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ, αν και έχασε ευκαιρίες με τον Κώστα Θεοχάρη, ενώ ζήτησε πέναλτι και σε μια ανατροπή του Τζερεμέ, το οποίο όμως δεν δόθηκε.

Στο 80’, ο Λιάπης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για διαπληκτισμό, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες, ενώ δύο λεπτά αργότερα, αποβλήθηκε και ο Θωμάς Μουτκανάς για την Αναγέννηση, με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αυτός, αλλά για σκληρό μαρκάρισμα.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Καρβούνης, Στεφανής, Γαϊτανίδης(46’ Γιαντσίδης), Μπερσιάνης(85’ Βουβαλούδης), Μπακογιάννης, Βαΐτσης, Λιάπης, Αρβανιτοζήσης Ι., Αρβανιτοζήσης Δ., Γιαχνής, Αγγελάκης(60’ Ζητούνης).

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Κούρο, Μπουλάρι, Μπόγκας, Τσιάμπας, Ρούμπας, Αλεξίου(73’ Βότσης), Μουτκανάς Θ., Τζερεμές, Θεοχάρης Κ.(85’ Θλιβερός), Κούμπρια(60’ Δημητρόπουλος).

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Βασιλός, Τζιόλας.

Γιώργος Μητσιούλης