Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για τον Κεραυνό Δένδρων!

Ο Κεραυνός Δένδρων πήρε μια σημαντική νίκη στην έδρα του επί του Ατρόμητου Δασοχωρίου με σκορ 2-1 και ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο για τους γηπεδούχους, αφού είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και κατάφερε να βάλει και το γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο δεύτερο μέρος και μετά το 60’ ανέβηκε το Δασοχώρι και κατάφερε στο 83’ να μειώσει και είχε και δύο καλές στιγμές στο 81’ και στις καθυστερήσεις. Στο 20’ καλό σουτ του Γκάτη Θ. η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 35’ ο Γκάτης Θ. με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 50’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ απέκρουσε ο Πανανικολάου. Δέκα λεπτά μετά δυνατό σουτ του Γκαντρή απέκρουσε ξανά ο κίπερ. Στο 65’ δυνατό σουτ του Γκάτη Θ. ξανά ο Παπανικολάου ήταν εκεί, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Παλάτζας για το Δασοχώρι βγήκε ωραία από δεξιά, έκανε σέντρα – σουτ και έβγαλε σε κόρνερ ο Κωστόπουλος.

Στο 75’ ο Γκάτης Θ. έκανε μια ωραία τρίπλα μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά μετά ο Γκαντρής βρέθηκε τετ α τετ απέκρουσε ο Παπανικολάου, ενώ στο 81’ καλό σου είχε ο Ζαμπούλης μπλόκαρε ο Κωστόπουλος.

Στο 83’ μετά από ωραία πάσα του Δαμασιώτη, βρήκε τον Ακριβόπουλο και αυτός σε κενό χώρο πλάσαρε και έκανε το 2-1. Τελευταία φάση στο 92’ κεφαλιά – πάσα του Κακαβίτση, πήρε ο Κουτσογιάννης και από πολύ κοντά αστόχησε.

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας): Κωστόπουλος, Τασιούλας, Μπαλογιάννης, Ζιόγκος, Μπακού, Γκάτης Χ., Γαντρής, Τσούτσος, Γκάτης Θ., Κυριτσόπουλος (75’ Γκανάτσιος), Τσένης (60’ Παπαϊκονόμου).

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Μιχάλης Μαλαμάς): Παπανικολάου, Βάϊος (36’ Σαχίνι), Σκριάπας, Τσέτσιλας, Ζαμπούλης, Φραγκογκούλας, Δαμασιώτης, Κουτσογιάννης, Ακριβόπουλος, Κακαβίτσης, Παλάτζας (79’ Κυριακόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Ντούρμα, Ρεντόπουλος.