Βαθμολογία

Όλα στο δεύτερο...

Ο Oλυμπιακός Χειμαδίου κέρδισε τον Σ.Σ Ραψάνης με 3-0 και έτσι βρίσκεται δεύτερος. Και τα τρία γκολ τα πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Μόλις στο 5’ ο Λίταινας Αντώνης θα κάνει το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα θα βγει μόλις αουτ. Η απάντηση ήρθε στο μισάωρο. Ο Κούμε θα πετύχει το κάθετο δοκάρι με ωραίο σουτ.

Στην επανάληψη τώρα η εικόνα άλλαξε. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο πολλές αντοχές και πίεσαν για το γκολ που ήρθε με πέναλτι στο 57’ σε χέρι του Βάρσου. Ο Μπλάνας θα αναλάβει την εκτέλεση για το 1-0. Στο 69’ από σκόρερ ο Μπλάνας θα γίνει δημιουργός. Με την δική του σέντρα ο Καραντώνης Γ. θα κάνει το πλασέ για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν με σουτ του Κουτσάκη αλλά η μπάλα θα βγει άουτ. Το τελικο 3-0 έγινε από τον Νούσιο Γ.Β. με κοντινό πλασέ ύστερα από πάσα του Ζησόπουλου.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Γεωργάκας, Παληκάρης, Καραντώνης Λ., Σεβδαλής, Τόπης, Νούσιος Γ.Β. (85′ Λίταινας Σ.), Γκοργκόλης (85′ Ζιάκας), Καραντώνης Γ., Μπλάνας, Λίταινας Α. (65′ Ζησόπουλος Χ.), Λίταινας Μ.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας, Βάρσος (71′ Σινάν Τ.), Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Σινάν Ε., Σινάνι Κ., Κούμε, Κουτσάκης, Βούρος, Γκαραγκούνης Ντ. (71′ Ντιντής).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Λάκης, Ακρίβος.

Βασίλης Παπαχατζής