Βαθμολογία

Από δύο γκολ και έναν βαθμό

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Ελευθεραί και Ναρθάκι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με τον Ζαφείρη, που έκανε το 1-0, για να ισοφαρίσει το Ναρθάκι στην αμέσως επόμενη φάση, όταν ο Βαρελάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή προς στιγμήν και πέρασαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Ζαγγανάς έβγαλε σέντρα και ο Βαρελάς έκανε το 1-2 στο 48ο λεπτό, ωστόσο λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 51’, ο Καραγιάννης ισοφάρισε σε 2-2 για το Ελευθεραί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βαρελάς από το Ναρθάκι, με τα δύο τέρματα που πέτυχε σήμερα, κατάφερε να έχει μέχρι στιγμής 5 γκολ σε 2 παιχνίδια.

Ελευθεραί(Βαγγέλης Κώτσιος): Μπακαρός, Σανίδης(46’ Βαλώζος), Κατσιαβριάς, Καρβούνης, Σαράντης, Μέκρας Γ., Ζαφείρης, Θεοδώρου, Μπαντούκας(46’ Καραγιάννης), Ευστρατίου, Καββαδίας.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Καπετάνος Γ., Κεσέογλου, Τσιγαρίδας, Μπουλούτσος, Παπανικολάου, Λελεντζής Στ., Μπούσιος, Καπετάνος Χρ.(70’ Μπουτίνας), Βαρελάς, Ζαγγανάς(65’ Αναγνωστόπουλος), Παλαμίδας.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Μάνος, Τσατσαρώνης.

Γιώργος Μητσιούλης