Βαθμολογία

Η Ακαδημία κέρδισε στο τέλος

Σημαντικό διπλό «άρπαξε» η Ακαδημία Φαρσάλων απέναντι στον Μ.Αλέξανδρο Χαλκιάδων με 0-1. Το μοναδικό γκολ μπήκε στο τέλος της αναμέτρησης από τον Πέτσα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καμία αξιοσημείωτη ευκαιρία. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κρατήσουν το 0 και έτσι δεν έγιναν φάσεις.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν οι πρώτοι που απείλησαν. Συγκεκριμένα στο 60’ ο Μαρβατάι θα κάνει το σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Ακόμη διαμαρτύρονται για ένα γκολ που τους ακύρωσαν ως επιθετικό φάουλ του Παπανικολάου.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με τον Πέτσα. Στο 80’ θα κάνει το σουτ μετά την σέντρα του Αναγνώστη αλλά η μπάλα θα βγει λίγο άουτ. Για να φτάσουμε στο 90+1’. Με μια φάση «καρμπόν» ο Αναγνώστης στην σέντρα και ο Πέτσας με προβολή θα κάνει το τελικό 0-1.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Γιώργος Αλεξίου): Κατσιούλης, Δημουλάς, Κουτσόπουλος, Λαζαρίδης, Ρουμάνης Α., Ρουμάνης Δ., Μητσόπουλος (75′ Τασιόπουλος), Μαρβατάι Γκένι., Νιαβής, Νασιούλας, Κονατσιώτης (46′ Παπανικολάου).

Ακαδημία Φαρσάλων (Γιάννης Βασιλείου): Σακελλαρίου Δ., Καψιώχας, Μάρκου, Δημακόπουλος, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Παπαγεωργίου (86′ Κομισόπουλος), Μισαηλίδης (63′ Σακελλαρίου Φ.), Πέτσας, Αναγνώστης Αγγ., Τσιλίκας (63′ Φιτσόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Γουδουλάκης, Σούλης.

Βασίλης Παπαχατζής