Βαθμολογία

Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μυραϊκό και τους Ατρόμητους/Θύελλα Λάρισας. Το παιχνίδι ήταν «φτωχό» από ευκαιρίες αφού και οι δύο ομάδες δεν απείλησαν. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Η μπάλα βρισκόταν στο κέντρο και έτσι δεν είχαμε καμία αξιοσημείωτη ευκαιρία.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά. Στο 55’ είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Χασιώτης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 65’ είχαν και δοκάρι!

Ο Νέστορας μετά από ατομική ενέργεια θα κάνει το σουτ αλλά θα βρει το δοκάρι. Το γκολ θα έρθει στο 70’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέλι. Η απάντηση θα έρθει στο 83’. Συγκεκριμένα ο Κόκκινος με προβολή θα κάνει το τελικό 1-1.

Μυραϊκός (Θανάσης Τσιάρας): Καραφέριας, Βλάνδος, Αθανασίου, Καραγιάννης, Ζαχαριάς, Μπαντούλης, Νέλι, Χασιώτης (60’ Αρχοντής (80’ λ.τ Κατσανούλης Χ.), Κατσανούλης Κ., Νέστορας, Σιώκος (75’ Παπαχρήστου).

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας (Θοδωρής Βουτιρήτσας): Πράπας, Νταφόπουλος, Τσακούλης, Κόκκινος, Καραδούκας, Τόπας, Σκοτινιώτης, Τσανάκας (65’ Βουτυρίτσας), Χατζής, Κωστούλας, Κοντομάνος (46’ λ.τ Γερακίνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Δήμου, Ντελέλος.

Βασίλης Παπαχατζής