Βαθμολογία

Πανσερραϊκός-Άρης Ακροποτάμου 2-0

Συνέχισε το νικηφόρο του σερί ο Πανσερραϊκός, καθώς επικράτησε 2-0 του Άρη Ακροποτάμου, φτάνοντας τα οκτώ συνεχόμενα «τρίποντα». Οι Σερραίοι είχαν από το ξεκίνημα του αγώνα τον έλεγχο και πίεζαν για το γκολ, αλλά η ομάδα της Καβάλας γινόταν απειλητική στις αντεπιθέσεις. Στο 31’ τελικά ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ, με τον Μουτεσίδη να εκτελεί το φάουλ και τον Παπαστεργίου με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Άρης Ακροποτάμου προσπάθησε να απαντήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 63’ ο Ραχίμ, μετά από πάσα του Τριανταφύλλου, έκανε το 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τα «λιοντάρια».

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Μουτεσίδης, Γαλακτερός, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Ραχίμ (76’ Γκόγκας), Περπερίδης (57’ Ναουμτσέφσκι), Παπαστεργίου (35’ Κ. Τριανταφύλλου), Γαϊδαρτζής

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Κουάνγκ (76’ Νέδος), Ρετσινάς, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης (66’ Γιόβτσεφ), Κωνσταντινίδης, Γκεοργκίεφ, Καμπερίδης, Βλάχος, Αποστολίδης (82’ Μονιός)