Βαθμολογία

Το κύπελλο στα Τρίκαλα!

Σε έναν τελικό που τα είχε όλα, τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-2 του Εθνικού και κατέκτησαν το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Ο τελικός ξεκίνησε ιδανικά για τους «κυανέρυθρους», καθώς στο 10’ ο Σαχινίδης έκανε το σουτ, ο Μακρής παρενέβη και πέτυχε το 1-0. Στο 28’ ο Βουτσινάς απέκρουσε σουτ του Κέρι. Ο Εθνικός απάντησε, με τον Μάναλη να έχει δοκάρι σε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δωροβίνη. Στο 39’ όμως οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα από σουτ του Μάναλη βρήκε στο χέρι του Τέλλου. Ο Σούφλας εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πάλι με γκολ των Τρικάλων, καθώς στο 51’ κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Χαλκιά. Ο Βαγγελή ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1. Στο 60’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κουτσόπουλου έγραψε το 3-1. Στο 84’ όμως ο Σούφλας με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-2, ξαναβάζοντας τον Εθνικό στο ματς. Στο 87’ ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι σε μια φάση και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο τελικός για λίγα λεπτά. Τελικά το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ και τα Τρίκαλα κατέκτησαν το Κύπελλο.

Οι παίκτες και οι παράγοντες του Εθνικού είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τζοβάρα, τόσο για το πέναλτι που δεν τους έδωσε στο φινάλε, όσο και γι' αυτό που έδωσε στα Τρίκαλα.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Παπαευθυμίου Π., Κουτσόπουλος, Σπάσιτς, Βαγγελή, Κέρι, Μοσχάκης (73’ Ζυγκερίδης), Καμπλιώνης (100’ Μπασιάκας), Σαχινίδης (82’ Πέντσας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς (64’ Σταφσουλάι), Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας (75’ Υφαντής), Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος (72’ Παυλόπουλος), Δωροβίνης, Μάναλης.