Βαθμολογία

Εύκολα ο Ροδιακός

Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρων ο Ροδιακός νίκησε την Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου με 2-0. Σημαντικό τρίποντο που θα τους κρατήσει σε τροχιά ανόδου.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 13’ ο Καλέσης θα τροφοδοτήσει τον Γαλάρα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του θα διώξει ο Γιαννακός. Το γκολ θα έρθει στο 38’.Ο Γραμμένος θα κάνει χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Τζόγκας θα ευστοχήσει στο πέναλτι και θα κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε. Στο 63’ ο Ταμπλής θα αφήσει την ομάδα του με δέκα αφού δέχτηκε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Ο Φετάου θα απειλήσει στο 82’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά ο Γιαννακός θα διώξει σε κόρνερ. Στο 89’ ο Τόρης θα κλέψει την μπάλα από τα πλάγια θα κάνει το σουτ αλλά ο Γιαννακός πάλι θα διώξει σε κόρνερ.

Στο 91’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Μετά από κόντρες η μπάλα θα χτυπήσει στην πλάτη του Γάλλου και μετά στο οριζόντιο δοκάρι. Το ματς θα λείξει με το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Ο Μπαλκούρης θα κάνει την παράλληλη πάσα με τον Ρόκκα να κάνει το τελικό 2-0.

Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Γκαμπέτας, Φετάου, Γεροστέργιος, Χαραλαμπόπουλος (74’ λ.τ Γιολδάσης), Γάλλος, Τόρης, Γαλάρας (55’ Ρόκκα), Μπαλκούρης, Τζόγκας, Καλέσης (71’ Βόγγολης).

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννακός, Παπάς, Λυμπίκης (67’ Βαλιάκος Ν.), Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Αθ., Λέτσιος, Γεοργάκης (61’ Μπρέλας), Μητούλας, Ταμπλής, Γραμμένος (80’ Γιαννακός Αθ.), Ξεφτέρης.

Διαιτητική τριπλέτα:Γιάντσης, Μπιμπή, Κουμάρογλου.