Βαθμολογία

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην Σούπερ Λίγκα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (21/3) για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η μία ωστόσο είναι στον αέρα, καθώς την ίδια θα γίνει γνωστό αν ο ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων θα παραταχθεί τελικά απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 15.00, ωστόσο λίγες ώρες πριν από τη σέντρα θα παρθεί η απόφαση από πλευράς «ασπρόμαυρων» για το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στις 17.15 ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχασε τη θέση του από την πεντάδα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Λεβαδειακό, προκειμένου να μη χάσει πολύτιμο έδαφος για τα πλέι οφ. Από την άλλη, οι Βοιωτοί θα επιδιώξουν να επεκτείνουν το σερί τους για να απομακρυνθούν από τη γραμμή.

Τέλος, στις 19.30 ο ΠΑΟΚ, που θέλει να μειώσει τη διαφορά του από το 2ο στον πίνακα Παναθηναϊκό, αντιμετωπίζει σε μια δύσκολη έδρα τον αήττητο στην Κομοτηνή Πανθρακικό, που επίσης «καίγεται» για βαθμούς, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», απογοητευμένοι από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Κομοτηνής, θέλουν την αναβολή του αγώνα υπό το φόβο του κινδύνου τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή. Το πλήρες πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο (21/3)

15.00: ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

17.15: Παναιτωλικός - Λεβαδειακός

19.30: Πανθρακικός - ΠΑΟΚ

Κυριακή (22/3)

15.00: Ξάνθη - Ατρόμητος

17.15: Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης

17.15: Ολυμπιακός - Κέρκυρα

19.30: Βέροια - Παναθηναϊκός

Δευτέρα (23/3)

19.30: Πλατανιάς - Καλλονή