Βαθμολογία

Σέργουντ: «Δεν έχει να κάνει πάντα με τα λεφτά»

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθεια που γίνεται στην Άστον Βίλα, δήλωσε ότι έχει ο Τιμ Σέργουντ, δίνοντας και το στίγμα του ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου και των αλλαγών στο ρόστερ. Ο Σέργουντ έφερε τα πάνω – κάτω στην Άστον Βίλα από την ημέρα της πρόσληψής του κι έβγαλε την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη, δίχως βέβαια να έχει σωθεί ακόμα, αφού χρειάζεται αρκετούς βαθμούς για να νιώσει ασφάλεια.

Σε κάθε του ομιλία προς τους εκπροσώπους του Τύπου τονίζει την ανάγκη παραμονής στην κατηγορία και δουλειάς για να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτή τη φορά, εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι μπήκαν στο «Στάδιο του Φωτός» πριν από μια εβδομάδα και πέτυχαν τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο κόντρα στη Σάντερλαντ, ενώ μάλιστα, ο κόουτς των «χωριατών» άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα κάνει πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι.

«Δεν θέλω να αλλάξω πολλά πράγματα. Έχω πίστη στους παίκτες μου. Ακόμα κι αν σωθούμε και δεν πάρω ούτε έναν παίκτη, δεν πρόκειται να βρεθούμε ξανά στην επικίνδυνη ζώνη. Πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει πάντα με τα λεφτά και τις δαπάνες για μεταγραφές. Πρέπει να κάνεις καλύτερους και τους παίκτες που έχεις στη διάθεσή σου. Πολλοί από αυτούς που έχουμε εμείς είναι νεαροί και ακόμα εξελίσσονται. Δεν συμφωνώ ότι πρέπει συνέχεια να δίνεις λεφτά, γιατί μπορεί να πάνε χαμένα» ήταν τα λόγια του.