Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 19 Μαρτίου 2015

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα τα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ευτυχία Καραχάλιου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς και αυτών της Α΄ κατηγορίας που έγιναν την περασμένη Τετάρτη, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στον προπονητή της ομάδας Αστραπή Νέας Πολιτείας κ. Γιάννη Τσακμακίδη και στους εκπροσώπους των ομάδων Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κ. Στ. Ανυφαντή, Αστραπή Δελερίων κ. Αλέξανδρο Τομάκη και ΑΕ Δ. Νίκαιας κ. Κων. Μητσιούλη, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία προς τους διαιτητές των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο και την περασμένη Τετάρτη (ο κ. Τσακμακίδης εξέτισε την ποινή του).
• Στους εκπροσώπους των ομάδων Θύελλα Ελάτειας κ. Χρ. Μπούτο και Ολύμπου Αιγάνης κ. Γεώργιο Μπάτζιου, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 30/3), για τη συμπεριφορά τους στους αγώνες των ομάδων τους την περασμένη Κυριακή

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στις ομάδες Προοδευτική Βερδικούσιας και Κίσσαβος Συκουρίου, επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών τους στους αγώνες της περασμένης Κυριακής.
• Στις ομάδες Θύελλα Ελάτειας και Όλυμπος Αιγάνης επέβαλλε την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης στην πρώτη και της έγγραφης επίπληξης στη δεύτερη, για τη συμπεριφορά των εκπροσώπων τους στους αγώνες των ομάδων τους την περασμένη Κυριακή.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Ι., Δήμητρα Γιάννουλης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ (την εξέτισε)
ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Κ., Αστραπή Νέας Πολιτείας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ (την εξέτισε)
ΠΙΚΟΥΛΗΣ Δ., Κίσσαβος Συκουρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΦΟΥΝΤΑΣ Β., Αετός Αμυγδαλέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΕΓΟΣ Β. Δόξα Ραχούλας, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Δήμητρα Αγιάς, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΧΑΤΖΗΡΟΥΦΑΣ Ν., Ανθούπολη, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΔΗΜΟΥΛΑΣ Α., Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, δεν τιμωρήθηκε, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ δεν αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα η επίδειξη της πρώτης
ΣΠΑΝΟΣ Β., Μυραϊκός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ., Ιπποκράτης Λάρισας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΝΤΙΝΤΟΚΑΣ Γ. Αστραπή Δελερίων, εξύβριση διαιτητή και απώθηση διαιτητή, 7 αγωνιστικές και 70 ευρώ
ΠΕΤΡΙΚΗΣ Δ., Αστραπή Δελερίων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΑΖΑΝΙ Κ., Κοιλάδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
XHIEKA G., Αστέρας Ν. Περιβολίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΖΑΝΙ Ρ., Δόξα Ραχούλας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΑΡΑΚΑΝΟΣ Δ., Δαμασιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΑΝΑΚΑΣ Β., Αχιλλέας Φαρσάλων, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.