Βαθμολογία

Eπισημοποιήθηκε η επιστροφή Διλμπέρη

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενόψει της κορύφωσης της μάχης για την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία. Ο 40χρονος τεχνικός επιστρέφει στο σύλλογο με τον οποίο θριάμβευσε πέρσι, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο κ. Διλμπέρης θα διευθύνει αύριο την προπόνηση των ποδοσφαιριστών και αμέσως μετά θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για την εκτός έδρας κρισιμότατη αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο. Ως μέλη του τεχνικού επιτελείου επιστρέφουν επίσης στο σύλλογο οι κύριοι Τάσος Κατσαμπής και Σάκης Γεωργάκης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα.

Από την πλευρά του, ο Διλμπέρης, που ήταν το φαβορί για να καθίσει στον πάγκο μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Κούτση, δήλωσε σίγουρος για την παραμονή στην κατηγορία, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έρχομαι στην ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή, με μεγάλη πίστη στην ποιότητα και τη στόφα αυτών των ποδοσφαιριστών και θεωρώ σίγουρο ότι δεν θα τερματίσουμε στις τελευταίες τρεις θέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.