Βαθμολογία

Κάθε παιχνίδι τελικός με αρχή την Φιλιππιάδα

Όλα για όλα θα τα παίξει από δω και πέρα ο Δωτιέας Αγιάς, για να παραμείνει στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Απομένουν άλλα οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Νομού μας, να θέλει να κάνει την αρχή για την σωτηρία της, από το επερχόμενο ματς κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, την ερχόμενη Κυριακή.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε ένα ξεκούραστο τρίποντο, απέναντι στον Πυρσό Γρεβενών, που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και πλέον στόχος είναι να πάει στην Φιλιππιάδα και να κατακτήσει την νίκη, για να ελπίζει σε κάτι καλύτερο. Μάλιστα, το κίνητρο γίνεται μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς, πως η ομάδα της Φιλιππιάδας, έχει μόλις έναν βαθμό περισσότερο από τον Δωτιέα.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της Αγιάς, κύριος Μίλτος Ζιάκας, δεν θα υπολογίζει στον Δημολιό, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, τον Πλιάγκα, που είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό και έχει χάσει την χρονιά και τον Κουρδή, που θα απουσιάσει για εξωαγωνιστικούς λόγους. Κατά τα άλλα, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Γούτου.

Τέλος, ο κύριος Ζιάκας, μιλώντας στο athleticlarissa, τόνισε τα εξής για το επερχόμενο παιχνίδι: «Η ομάδα μας, είναι απόλυτα προετοιμασμένη για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι οι παίκτες, είναι έτοιμοι να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες μέσα στο γήπεδο και να πρωταγωνιστήσουν. Για εμάς, κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα, έχει τον χαρακτήρα τελικού, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στο παιχνίδι με την Φιλιππιάδα, πρώτα θα κοιτάξουμε να μην χάσουμε και στην συνέχεια να πάρουμε την νίκη. Σίγουρα, το γεγονός ότι βρισκόμαστε τόσο κοντά στην βαθμολογία, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Γιώργος Μητσιούλης