Βαθμολογία

«Κάποιοι ήθελαν την πώληση του Κέιν»!

Φέτος είναι μία από τις «αποκαλύψεις» της Τότεναμ. Την περυσινή σεζόν ωστόσο, που ακόμα δεν είχε κάνει το ξεπέταγμά του, στελέχη της Τότεναμ επιθυμούσαν την πώληση του Χάρι Κέιν, η οποία θα άνοιγε τον δρόμο για την απόκτηση ενός άλλου επιθετικού σύμφωνα με τον Τιμ Σέργουντ!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αποκάλυψη του Τιμ Σέργουντ σχετικά με τις σκέψεις που είχαν οι άνθρωποι της Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν, πριν αυτός πάρει την ευκαιρία του από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο τη φετινή σεζόν, δείχνοντας τι πραγματικά αξίζει.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κόουτς των «σπιρουνιών» και νυν της Άστον Βίλα επεσήμανε πως οι διοικούντες τους Λονδρέζους επιθυμούσαν την πώληση του Άγγλου στράικερ, ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια στην απόκτηση ενός άλλου επιθετικού, κάτι που εκείνος δεν επέτρεψε.

«Υπήρχαν άνθρωποι στον σύλλογο που ήθελα να φέρουν έναν άλλον επιθετικό και να ''θυσιάσουν'' τον Χάρι Κέιν. Δεν θα άφηνα ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί. Ξέρουν ποιοι είναι. Γι' αυτό θα πρέπει να εμπιστεύονται τους ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο μέσα στον σύλλογο και να μην έχουν εξωτερικές επιρροές», δήλωσε αρχικά.

«Εάν είχαν φέρει κάποιον τον περασμένο Γενάρη και το όνομά του τελείωνε σε ''Ι'' ή σε ''Ο'', οι οπαδοί θα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είχε την ίδια προσφορά που έχει δώσει ο Κέιν. Όλοι θα σου πουν ότι πάντα πίστευαν ότι θα γινόταν ένας κορυφαίος παίκτης, αλλά είχε κάποιους δανεισμούς και κάποιοι προπονητές δεν τον χρησιμοποιούσαν. Τώρα όμως τους αρέσει, σωστά;», ανέφερε στη συνέχεια.