Βαθμολογία

Επιστροφή Κατσουράνη στην Εθνική

Τη λίστα με τα ονόματα των 24 παικτών εν όψει του αγώνα με την Ουγγαρία στο γήπεδο «Groupama Arena» της Βουδαπέστης την ερχόμενη Κυριακή (29/3, 21.45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιούρο 2016 έκανε γνωστή ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Συγκεκριμένα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επανήλθαν ο αρχηγός Κώστας Κατσουράνης, αλλά και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Φορτούνης και Γιάννης Φετφατζίδης.

Από την άλλη, τα νέα πρόσωπα είναι ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος όμως είχε πάρει μέρος και στο φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία, όπως και οι Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης.

Αντιθέτως, εκτός τέθηκαν οι Φάνης Γκέκας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αλλά και οι τραυματίες Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Μανιάτης και Πέτρος Μάνταλος.

Η αποστολή: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Μπακάκης, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Λαγός, Σάμαρης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γιαννιώτας, Κονέ, Μήτρογλου, Καρέλης, Αθανασιάδης.