Βαθμολογία

«Να κερδίσω μια μόνιμη θέση στην εθνική»

Η πρώτη του κλήση στην εθνική Αγγλίας θέλει να είναι μόνο η αρχή. Ο Χάρι Κέιν δήλωσε αποφασισμένος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να εντυπωσιάσει τον Ρόι Χότζον στα φιλικά με αντιπάλους τις Λιθουανία και Ιταλία, ώστε να γίνει μόνιμος στα «τρία λιοντάρια».

«Σκοπεύω να παίξω σημαντικό ρόλο και στα δύο παιχνίδια. Θα αγωνιστώ έχοντας στο νου μου να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Μέσα σε αυτή υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, δεν είναι μυστικό, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αν καταφέρω να αγωνιστώ θα είναι μια πολύ σπουδαία ημέρα για μένα, μία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Είναι μεγάλη τιμή να δέχεσαι κλήση για την πρώτη ομάδα. Είναι κάτι που ονειρευόμουν από παιδί. Είμαι ενθουσιασμένος. Όταν πήρα το μήνυμα ένιωσα μεγάλη χαρά. Ευελπιστώ πως μετά το πρώτο θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Είχα περάσει αρκετά, με τους δανεισμούς μου, αλλά πλέον απολαμβάνω κάθε λεπτό. Θέλω απλώς να συνεχιστεί. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς, να συνεχίσω την δουλειά και να γίνω καλύτερος. Θέλω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι τρελό πως αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για μένα και την οικογένειά μου. Ανυπομονώ να δω πως είναι να προπονείσαι με την πρώτη ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα» είπε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου του ο Άγγλος επιθετικός.