Βαθμολογία

Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2

Σπουδαίο διπλό, που μπορεί να αποβεί και «χρυσό» για την Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, στην αναμέτρηση που έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας την Πέμπτη κατέκτησε έξι βαθμούς! Την ώρα του αγώνα η πειθαρχική επιτροπή δέχθηκε την ένσταση της, για την αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν στον αγώνα με την Λαμία. Οι Θεσσαλοί είχαν χάσει 2-1, αλλά τώρα η πειθαρχική επιτροπή κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ της Αναγέννησης με 3-0. Η Αναγέννηση, μετά τα δύο τρίποντα, έκανε τεράστιο βαθμολογική και από την ζώνη του υποβιβασμού σκαρφάλωσε στην 8η θέση με 26 βαθμούς!

Ο Αγροτικός, μετά την εντός έδρας ήττα, βρίσκεται σε εξαιρετικά  δύσκολη θέση. Με 24 βαθμούς έπεσε στην ζώνη του υποβιβασμού. Δίκαιη η επικράτηση της Αναγέννησης. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε έξυπνα και μεθοδικά. Οι Θεσσαλοί κατόρθωσαν και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ. 

Αγροτικός Αστέρας (Κούτσης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Παλάσκας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (82' Μίλιτς(, Ναστέφσκι, Πάτο (46' Βελλίνης), Καρακατσάνης, Στεφανίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Βουτσιάς (61' Μαυριάς), Σαΐν (83' Τζάνης), Τζέκος, Μπιτέλης (69' Κουλίδης), Πέεφ.