Βαθμολογία

Κέρδισε την ένσταση η Καρδίτσα, -3 η Λαμία!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε την ένσταση με τη Λαμία και παίρνει το ματς στα χαρτιά (3-0 α.α.). Ο αθλητικός δικαστής δικαίωσε την Πέμπτη (19/3) την Αναγέννηση Καρδίτσας στην ένσταση που κατέθεσε για αντικανονική συμμετοχή του Χουσεΐν Μουμίν στο ματς με τη Λαμία. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση και έτσι οι Θεσσαλοί πήραν το παιχνίδι στα χαρτιά (3-0 α.α.), ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας θα πάει στους 39 πόντους και θα ελπίζει σε ανατροπή της όλης κατάστασης στην Επιτροπή Εφέσεων όπου θα προσφύγει.

Σημειώνεται ότι η Λαμία είχε επικρατήσει στον αγωνιστικό χώρο 2-1, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν ένσταση, γιατί ο Μουμίν είχε τιμωρηθεί με ποινή από το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό.

Η απόφαση: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις: Δέχθηκε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά του κύρους του αγώνα της 25-2-2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων (6.000)ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου (ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή)».