Βαθμολογία

Εί(Χ)ε φάσεις αλλά έλειπε το γκολ

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστραπή Νέας Πολιτείας και Δόξα Βλαχογιαννίου, για την 29η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχε αρκετές φάσεις, κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ωστόσο καμιά από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

Στο 11ο λεπτό, ο Πατσιωτός έβγαλε μια σέντρα για τον Λιόλιο, αλλά αυτός από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 15’ ο Λιόλιος επιχείρησε ακόμα ένα σουτ, αλλά ο Μπρέλλας κατάφερε να αποκρούσειε, ενώ στο 36’ ο ίδιος παίκτης έβγαλε μια σέντρα για τον Πατσιωτό, που με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Τελευταία φάση του πρώτου μέρους, στο 39’, όταν ο Πατσιωτός από δεξιά με καλή ενέργεια, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, το Βλαχογιάννι συνέχισε να πιέζει και στο 47’ ο Ψωμολιάς αναγκάστηκε να διώξει πάνω στην γραμμή ένα σουτ του Λιόλιου, ενώ στο 55’ ο Πατσιωτός έχασε ακόμα μια ευκαιρία. Από την άλλη, η ομάδα της Λάρισας, απείλησε κυρίως με τον Καλτσά.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Τάτσιος, Καψιώχας, Ψωμολιάς, Φλώρος, Μπαντζέλας, Κολιοφούτης, Αρσένης, Κυριάκος(71’ Μπάρδας), Καλτσάς(89’ Τσότσος), Αποστόλου.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αθανασούλης, Αναγνώστου, Καρατζιώλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Δήμου, Πατσιωτός, Γκουρομπίνος.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Αναστασίου, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης