Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό για τον Σμόλικα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Σμόλικας Φαλάνης, που κέρδισε με σκορ 0-1 τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, για την 29η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ και πλέον καλοβλέπει την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα της Μελιβοίας, βλέπει να απομακρύνεται περισσότερο από αυτόν τον στόχο.

Στο 30ο λεπτό, η φιλοξενούμενη ομάδα, είχε διπλό δοκάρι με τον Μπαρούτα, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σμόλικας έφτασε τελικά στο γκολ, όταν στο 55ο λεπτό, ο Ζαμπέτας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μπαρούτας σε κενή εστία, έσπρωξε την μπάλα με το στήθος στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Κατσιάνος, Σουφχάρας, Παπαηλίας, Λουκανίκας(75’ Λιάκος), Γκουντάρας Η., Πασιάς Π., Ντούμος(15’ Πασιάς Δ., λ.τ.), Γεωργούλας, Σιμψιρής, Πλατσάς.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Λιούσκας, Πατσής(85’ Χατζηγιάννης), Σκούπρας, Ντούφας, Δολιάνης, Μανιώτης(87’ Λιάκος), Κωφός, Ζαμπέτας, Δάσσιος(80’ Τανάγιας Χρ.), Μπαρούτας.

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Γκρέτσης, Τσακνάκη.

Γιώργος Μητσιούλης