Βαθμολογία

Κατόρθωσε να κερδίσει τον νταμπλούχο

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Μαχητής Τερψιθέας, απέναντι στον Αμπελωνιακό, για την 29η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Τερψιθέας, μπορεί να είναι τελευταία και να έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει τον νταμπλούχο του Νομού μας.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, όταν ο Ρόκα επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να χτυπάει σε αμυντικό και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα, για το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, πέντε λεπτά αργότερα, ο Μαχητής απάντησε, όταν ο Τσιώμης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35ο λεπτό μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Καμάκα, έκανε το 2-1 και πάλι με τον Τσιώμη.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, ο Μαχητής είχε δύο δοκάρια, στο 50’ με τον Καραμπούζη και στο 55’ με τον Τσιώμη.

Από την άλλη, ο Αμπελωνιακός, προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις και απείλησε κυρίως με τους Κουρούμαλο και Κοτούλα, να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και το 2-1 να παραμένει.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Ζητούνης(65’ Κουρούκας), Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Τσούτσας, Μπιρόλ, Μπαλαμώτης, Καραμπούζης, Τσιώμης(80’ Χατζηϊωαννίδης), Ταστεμερίδης, Τσένος(80’ Ντάλλας).

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Βραζιτίκος, Περήφανος, Πρικάκης, Κοτούλας, Τζιαρτζιάνης(80’ Μπίκος), Νικολακούλης, Ρόκα(46’ Παλάσκας, λ.τ.), Βούκιας(64’ Γρηγορίου), Τσετιροκλής, Πατρίκου, Κουρούμαλος.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Βασιλός, Σουλιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης