Βαθμολογία

«Δαφνοστεφανωμένη» για την σωτηρία

Σημαντική νίκη πήρε η Δάφνη Γλαύκης, απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου, για την 29η αγωνιστική που έγινε εμβόλιμα το απόγευμα της Τετάρτης. Οι γηπεδούχοι με αυτόν τον τρόπο, έχουν περισσότερες ελπίδες για την σωτηρία τους.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη, είχε ευκαιρίες με τους Μπατζογιάννη, Πίρε, Νίκο Τσιώλη και Αλεξανδρή, ενώ έφτασε στο τέρμα, στο 40ο λεπτό, όταν Νίκος Βράκας και Μπατζογιάννης συνδυάστηκαν ωραία, με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Νίκο Τσιώλη, που έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα, το Μακρυχώρι, έχασε μοναδικές ευκαιρίες, κυρίως με τους Νικούλη και Φουσίκα, ενώ η ομάδα του Αετού, βρήκε απέναντι της, έναν πολύ καλό Κουκούτση, που προχώρησε σε αρκετές σημαντικές επεμβάσεις.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Τσιώλης Ευ., Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Βεργής, Βράκας Ν.(85’ Βράκας Χρ.), Πίρε(80’ Τζιότζιος), Μπατζογιάννης(78’ Κουτής), Τσιώλης Ν.

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Καρκαντάς, Τίκος, Αλεξόπουλος(75’ Τζήκας), Μπουζιώνας, Κοιλούκος, Αργύρης, Παυλόπουλος, Φουσίκας, Τέας, Νικούλης.

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Νίκζας, Τσακνάκης.

Γιώργος Μητσιούλης