Βαθμολογία

Νίκη σωτηρίας για την Νίκαια

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η ΑΕΔ Νίκαιας απέναντι στο Αβέρωφ, στην 29η εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ και έτσι πλέον έχει περισσότερες ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, αν και άνοιξαν το σκορ, παρά τις αρκετές απουσίες που είχαν, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν και έτσι γνώρισαν την ήττα.

Στο 30ο λεπτό, το Αβέρωφ, άνοιξε το σκορ, όταν ο Τσαντζαλής έκανε το 0-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσιαντούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Νίκαια, έφτασε στην ισοφάριση, με τον Χριστοδούλου, που με σουτ έκανε το 1-1, στο 46ο λεπτό. Στην συνέχεια, το Αβέρωφ έχασε ακόμα μια ευκαιρία με τον Τσιαντούλη στο 60’, ενώ στο 65’ το ίδιο έκανε και ο Ελευθέρογλου.

Τελικά, στο 76ο λεπτό, μετά από βολέ του Τζουβάρα, η μπάλα έφτασε στον Χριστοδούλου, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-1, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Από εκεί και πέρα, η Νίκαια, έχασε ευκαιρίες με τους Βούρτουρα, Χριστοδούλου και Μπακαρτζή.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Τίκας(46’ Ψαρούλης), Δεμέστιχας, Χονδρονάσιος, Γεωργόπουλος, Πανδρεμένος, Μπακαρτζής, Βούρτουρας(46’ Χριστοδούλου), Γκουζιώτης, Τριανταφυλλόπουλος, Ολομάνι(70’ Βέρρας).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Βασίλης Μπακογιάννης): Νίκου, Ελευθέρογλου, Βαΐτσης, Κολοβός, Μηνάς(46’ Τσιρβούλης), Σουλούκος, Τσινούδης, Τσιαντούλης, Τσαντζαλής(46’ Κλεισιάρης), Ταρταμπούκας, Ντούγκος.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Δήμου, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης