Βαθμολογία

Κούμαν: «Ο Τσίκι έχει τον αριθμό μου»

Με μια αστεία ατάκα απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να γίνεται προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι με το τέλος της σεζόν ο Ρόναλντ Κούμαν, λέγοντας πως ο παλιός του συμπαίκτης στην Μπαρτσελόνα και νυν διευθυντής ποδοσφαίρου στους «πολίτες», Τσίκι Μπεγκιριστάιν, έχει τον αριθμό του κινητού του. Τι είπε για τα σενάρια που τον συνδέουν με τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

«Ο Τσίκι έχει τον αριθμό μου» δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός στην ραδιοφωνική εκπομπή «El Partido de las 12» και προσέθεσε αμέσως: «Πλάκα κάνω. Παίζουμε κόντρα στην Σίτι στο τέλος της σεζόν.Είμαστε καλοί φίλοι και έχουμε συχνή επαφή. Είμαστε κι οι δυο χαρούμενοι που δουλεύουμε στην Αγγλία». Όσον αφορά την συχνή ερώτηση που του γίνεται για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σχολίασε:

«Θεωρώ τον εαυτό μου έτοιμο για έναν μεγάλο σύλλογο. Είμαι προπονητής για αρκετό καιρό και έχω βρεθεί σε αρκετούς συλλόγους. Διαθέτω την εμπειρία και αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια για να είσαι καλός στην δουλειά σου. Αλλά για την ώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι η Σαουθάμπτον. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο εδώ μετά από αυτή την σεζόν. Όλοι ξέρουν τι έζησα στην Μπαρτσελόνα και τι άποψη έχουν εκεί για εμένα. Έτσι, αν κάποια ημέρα μου δινόταν η ευκαιρία να την προπονήσω, θα ήταν τέλειο».