Βαθμολογία

Κάλεσμα Ατρόμητου ενόψει Παναθηναϊκού

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μέσω της οποίας καλεί τους φίλους της ομάδας να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά, στηρίζοντας τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια. 

Προσέχουν για να έχουν στον Ατρόμητο, ζητώντας μέσω ανακοίνωσης από το φίλαθλο κοινό να προστατεύσει την ομάδα αποφεύγοντας ανάρμοστες συμπεριφορές και ακρότητες στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (18/3, 19:30).

Η ΠΑΕ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ανέφερε:

«Φίλαθλοι της ομάδας μας,

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Ατρόμητος χρειάζεται τη δυναμική σας συμπαράσταση ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να πετύχει τον στόχο του.

Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σας καλούμε να στηρίξετε και να ενθαρρύνετε τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση της νίκης.

Γνωρίζετε όμως ότι η νέα νομοθεσία έχει γίνει ιδιαιτέρως αυστηρή και είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει το συμφέρον της ομάδας μας. Απαγορεύεται λοιπόν ρητά η ρίψη καπνογόνων και οποιουδήποτε αντικειμένου μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή ενός αγώνα.

Με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο είμαστε σίγουροι ότι η όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που μας χαρακτηρίζει και αποτελεί σημείο αναφοράς στη φίλαθλη Ελλάδα θα συνεχιστεί. Ο Ατρόμητος είμαστε!».