Βαθμολογία

Ούτε τώρα ο Κορδέρο, μέσα ο Ζόριτς

Παράταση πήρε η επιστροφή του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στη δράση, καθώς δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών. Μέσα ο Ζόριτς. Διαθέσιμος και πάλι ο Μπαρμπόσα. 

Θα καθυστερήσει κι άλλο η επιστροφή του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο σε επίσημο παιχνίδι. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που ανακοίνωσε για το εκτός έδρας παιχνίδι (19/3, 18:00) της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών. Αντιθέτως, ο Ντάρκο Ζόριτς, ο οποίος σκόραρε την Κυριακή κόντρα στον Φωστήρα και δευτερόλεπτα μετά το τέρμα του ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και έγινε αλλαγή με τον Φαγέ να παίρνει τη θέση του.

Στη διάθεση του 39χρονου τεχνικού είναι και πάλι ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση στον ταύρο, καθώς εξέτισε την ποινή του. Στη σημερινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.