Βαθμολογία

Έκανε την πρόταση σε «Σίφο»

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρόταση του στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ώστε να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και μετά το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει ο δανεισμός του από την Ντιναμό Μόσχας. 

Έκανε την κίνηση του και περιμένει… Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν, πρότεινε στον Γκόρντον Σίλντενφελντ νέο συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ετών και αναμένει την απάντηση του Κροάτη αμυντικού.

Ο Κροάτης στόπερ αγωνίζεται στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ο παίκτης βρέθηκε τις δύο προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα του (του είχε δοθεί άδεια), λόγω οικογενειακού θέματος και σήμερα έγινε επαφή του Παναθηναϊκού με την πλευρά του και του προτάθηκε να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Πάντως, από το πρώτο ραντεβού που είχαν Σίλντενφελντ φάνηκε ότι και ο παίκτης θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Στη φετινή σεζόν έχει 21 συμμετοχές στη Super League, επτά στο Europa League, δύο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες τόσες στο Κύπελλο. Πέρυσι έκανε 23 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, συν άλλες πέντε στα play-off και πέντε στο Κύπελλο.