Βαθμολογία

Η κατάθεση του Κούγια

Διαβάστε ποια φέρεται να ήταν η κατάθεση του Αλέξη Κούγια σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δίκη» για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. 

Την κατάθεση του Αλέξη Κούγια που φέρεται να έχει δώσει στον εισαγγελέα Αθηνών, Χάρη Λακαφώση για την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δίκη».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν χθες στην εκπομπή, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής φέρεται να έχει αναφέρει ενώπιον του εισαγγελέα…

«…τον εκάστοτε πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον επιλέγουν οι Υφαντής, Παπανικολάου και Κουρίδης. Μαζί με τους Σταθόπουλο, Προύντζο και τώρα πλέον τον Παπακωνσταντίνου και μια σειρά παλιών προέδρων ΕΠΣ ελέγχουν απόλυτα την ΕΠΟ. Αυτή η ομάδα αναζητεί τον καταλληλότερο ισχυρό ιδιοκτήτη των κορυφαίων ΠΑΕ στην Ελλάδα.. Επί σειρά ετών αυτός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως απεδείχθη από τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες που δημοσίευσε ο Τριανταφυλλόπουλος το 2002.

Ο Κόκκαλης δεν είχε διαστάσει να αναγορεύσει σε άμεσο συνεργάτη του τον κατά την κρίση μου εμπνευστή της εγκληματικής οργάνωσης του 2002 Θωμά Μητρόπουλο που τώρα κατά την κρίση μου έχει ως ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γεγονός που έχει αποδειχθεί από τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη με τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απεκαλύφθη από την έρευνα που διεξήγαγε κατ΄εντολήν της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών κ.Ράϊκου, η κ.Πόπη Παπανδρέου».