Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Υπερτιμημένοι οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές»

Θέλει να πάρει Άγγλους παίκτες στην ομάδα του, αλλά πως να το κάνει; Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε πως οι γηγενείς ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ είναι ή συχνά υπερτιμημένοι ή οι σύλλογοί τους δεν διατίθενται να τους πουλήσουν σε έναν εγχώριο αντίπαλο.

«Είναι σημαντικό να έχεις Άγγλους παίκτες. Μπορείς να τους αποκτήσεις; Μιλάμε για παίκτες που δεν μπορείς να πάρεις. Ας πούμε, ο Σο. 35 εκ. λίρες για έναν αριστερό μπακ μόνο και μόνο γιατί είναι Άγγλος; Μπορείς να πάρεις τον Στέρλινγκ από την Λίβερπουλ; Με 100 εκ. ίσως. Τον Κέιχιλ ή τον Λάμπαρντ λίγα χρόνια πιο πριν;

Εάν θελήσω έναν Άγγλο για την θέση του Σίλβα, ποιον θα πάρω; Τον Ρούνεϊ; Είτε δεν υπάρχουν κατάλληλοι είτε δεν τους πουλούν οι σύλλογοί του. Όταν κερδίσαμε το Λιγκ Καπ χωρίς Άγγλους άρχισαν όλοι να μιλούν. Η Άρσεναλ πήρε το Κύπελλο έχοντας στην ενδεκάδα της μόνο τον Γκιμπς και κανείς δεν είπε κουβέντα. Η Τσέλσι έχει μόνο δύο που ξεκινούν συχνά στην ενδεκάδα. Τον Τέρι και τον Κέιχιλ. Η Γιουνάιτεντ έχει περισσότερους αλλά μόνο ο Ρούνεϊ παίρνει πολλά παιχνίδια.

Η Λίβερπουλ έχει πολλούς Άγγλους και γι’ αυτό ο κόσμος θέλει από αυτή να κερδίσει το πρωτάθλημα» ανέφερε ο Χιλιανός, ενώ συνεχίζεται το σήριαλ αναφορικά με την ανανέωση ή όχι του Τζέιμς Μίλνερ.