Βαθμολογία

Μπάρκλεϊ: «Δεν είμαι όπως θα έπρεπε»

Αυτογνωσία επέδειξε ο Ρος Μπάρκλεϊ μιλώντας για τις φετινές του εμφανίσεις με την Έβερτον και την ανάγκη να κάνει ακόμα περισσότερα προκειμένου να μπορεί να δώσει αφορμές στον προπονητή του και να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.  

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που αντιμετώπισε και σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού φέτος μετά την παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έπαιξε και σκόραρε μάλιστα στη νίκη (3-0) επί της Νιούκαστλ, το απόγευμα της Κυριακής. Ανέκτησε την αυτοπεποίθησή του, όμως θέλει ακόμα πολλή δουλειά και το ξέρει.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για εμένα. Ακόμα μαθαίνω, εξάλλου είμαι πολύ μικρός για να θεωρήσω ότι έχω φτάσει κάπου. Ακόμα μαθαίνω και θέλω να μάθω πολλά. Πέρυσι έκανα γεμάτη σεζόν και τότε ίσως να μην ήξερε ο κόσμος τι μπορώ να κάνω... Είναι δικό μου θέμα να προσαρμοστώ φέτος και να καταφέρω να ανταποκριθώ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αν υπάρχουν αντίπαλοι που θεωρούν ότι ξέρουν ακριβώς τι μπορώ να κάνω, πρέπει να μάθω να κάνω κάτι άλλο. Φέτος είναι ιδιαίτερη σεζόν για όλους κι ελπίζω κι εγώ να μπορέσω να κάνω αυτά που πρέπει γιατί ξέρω ότι μέχρι τώρα δεν ήμουν όπως θα έπρεπε» δήλωσε.