Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ

Στις 16 Μαρτίου  1988 οι φίλαθλοι της ΑΕΛ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αντιδρώντας στην προσπάθεια του κατεστημένου να της στερήσει ό,τι  πανάξια κέρδισε στους αγωνιστικούς  χώρους.

27 χρόνια μετά η ΑΕΛ εξακολουθεί μόνη έναντι όλων να παλεύει για την αξιοπιστία και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εμπνεόμενη από τα γεγονότα του Μαρτίου του 1988 και παραμένει πιστή σε αρχές και αξίες που διαχρονικά πρεσβεύει.

Η ΑΕΛ καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο της να πιστέψει και να παλέψει στο πλευρό της στην προσπάθεια που κάνει φέτος και να την προστατέψει από «διώκτες» που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να της βάλουν εμπόδια.

Η 16η Μαρτίου 1988 ήταν και θα είναι για πάντα οδηγός της ΑΕΛ και για ότι ξεχωριστό και μοναδικό αυτή εκφράζει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 27 χρόνια αργότερα είναι επίκαιρα όσο ποτέ το γεγονότα του 1988 και όλα όσα ακολούθησαν μέχρι το τέλος εκείνης της χρονιάς ειδικά σε σχέση και με όσα εκτυλίχθηκαν χτες στο  γήπεδο της Άμφισσας. Είναι φανερό ότι κάποιοι μέχρι σήμερα αρνούνται να διδαχτούν από την ίδια την ιστορία της ΑΕΛ που με τόση ευχέρεια επικαλούνται.

ΠΑΕ ΑΕΛ