Βαθμολογία

Λαμπρόπουλος: «Συγγνώμη για τη δήλωσή μου»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος απολογήθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ για όσα δήλωσε μετά τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για πρόκληση των «ερυθρόλευκων» στους πανηγυρισμούς του γκολ.

Η δήλωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου πως στον επαναληπτικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό η ατμόσφαιρα έπρεπε να ήταν όπως στον πρώτο αγώνα ξένισε πολλούς (κάποιους θετικά) και δυσαρέστησε πολλούς φίλους της «Ένωσης», που μπήκαν στο ίδιο τσουβάλι με όσους προκάλεσαν τη διακοπή του ματς. Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» με γραπτή του δήλωση μέσω Facebook απολογήθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ, τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση, ενώ τόνισε πως-όπως διαπίστωσε εκ των υστέρων-η συμπεριφορά στους πανηγυρισμούς του γκολ του Ολυμπιακού ήταν προκλητική από τους φιλοξενούμενους.

«Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη απο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ μας που θεώρησε ότι τον πλήγωσα με τις δηλώσεις μου. Στη συνέχεια θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα γι’ αυτές. Το παρελθόν μου δεν μπορώ να το διαγράψω και ότι υπήρξα πριν 5 χρόνια παίκτης αυτής της ομάδας δεν σημαίνει ότι είμαι και οπαδός της 5 χρόνια μετα. Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι μαχητής, αγωνιστής και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου εντος αγωνιστικών χώρων και πιστεύω πως αυτό το δείχνω στην ομάδα μου όταν αγωνίζομαι.

Στις δηλώσεις μου δεν πήρα θέση υπέρ της αντίπαλης ομάδας ούτε μείωσα τον υπέροχο κόσμο μας που απο τη Θράκη μέχρι την Κρήτη ήταν πάντα δίπλα μας! Η ΑΕΚ απο την πρώτη μέρα που είμαι μέλος της μου έχει μάθει να μην κάνω μικροπρέπειες και γραφικότητες και μου έχει μάθει να είμαι περήφανος και υπεράνω όπως η μοναδική ιστορία που κουβαλάει. Μου έχει μάθει να επαινώ κινήσεις όπως του Χρήστου (σ.σ. Αραβίδη). Αυτό είναι που εκπροσωπούμε! Έτσι λοιπόν και στον πρώτο αγώνα πήγαμε εκεί ως ίσο προς ίσο και αντεπεξήλθαμε επάξια χωρίς να προκαλέσουμε κανέναν, χωρίς χειρονομίες προς τον κόσμο και χωρίς να θέλουμε να εξαγριώσουμε κανέναν!

Επίσης θα θελα να αναφέρω στον κόσμο ότι τις απαράδεκτες χειρονομίες των αντιπάλων στο ΟΑΚΑ τις είδα μετα το τέλος της συνέντευξης μου και γι’ αυτό θα ήθελα να πω ότι αν το είχα πληροφορηθεί θα τις καταδίκαζα και θα έπαιρνα θέση! Έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου και αυτή η δήλωση ήταν ένα λάθος απο μέρους μου. Τέλος θα ήθελα να πω πως τόσες μέρες δεν έπαιρνα θέση διότι ήθελα πρώτα να απολογηθώ απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο μέσα στην ομάδα και μετα με την άδεια τους να κάνω αυτή τη δήλωση.

Θα ήθελα και πάλι να ζητήσω συγγνώμη απο τους ανθρώπους που στεναχώρησα και να ξέρουν πως θα συνεχίσω όπως μέχρι σήμερα για να φτάσει η ΑΕΚ ξανα εκεί που πρέπει, στην κορυφή της Ελλάδας! Περαστικά Πετράν!».