Βαθμολογία

Μακ: «Καλύτερα που παίξαμε χωρίς κόσμο»

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε με έναν τρόπο που θα συζητηθεί στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβάκου:

Για τις χαμένες ευκαιρίες του: "Πριν σκόραρα συνεχώς. Τώρα όχι τόσο, δεν θέλω, όμως, να πω ότι ήταν ατυχία, θα μπορούσα εύκολα να πετύχω δύο γκολ απέναντι στον Αστέρα. Το έχω κάνει σε παρόμοιες φάσεις σε προηγούμενα ματς. Υπήρχε άγχος, παλεύουμε με τον εαυτό μας,  με τον αντίπαλο και με τον κόσμο κάποιες φορές".

Για την αμυντική βελτίωση του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα: "Είναι καλό για εμάς που δεν δεχθήκαμε γκολ, αλλά έπρεπε να νικήσουμε στην έδρα μας τον Αστέρα Τρίπολης, έναν κατά τα άλλα πολύ δυνατό αντίπαλο. Παλεύουμε με τον εαυτό μας, παλεύουμε απέναντι σε όλα. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο".

Για το αν ένα καλό αποτέλεσμα σε ένα ματς με δυνατό αντίπαλο είναι αρκετό για να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα:  "Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Δεν είμαστε ο ΠΑΟΚ που ήμασταν πριν. Θα δούμε τι θα συμβεί τώρα την Τετάρτη. Λογικά στο ματς με τον Εργοτέλη πρέπει να κερδίσουμε εύκολα. Καλό είναι να βάλουμε τρία με τέσσερα γκολ για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Αλλά με την κατάσταση που υπάρχει θα είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη κι αν κερδίσουμε με 1-0, 2-0. Είχα τις ευκαιρίες να σκοράρω και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς με τον Αστέρα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους".

Για την πίεση που ασκείται από τον κόσμο: "Ηταν καλύτερα για εμάς που παίξαμε χωρίς κόσμο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν ξέρω τι θα συμβεί την Τετάρτη, όμως, οι φίλαθλοι της ομάδας είναι θυμωμένοι μαζί μας αυτή την περίοδο επειδή δεν κερδίζουμε, δεν παίζουμε όπως πριν. Θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό. Τώρα δεν βιώνουμε καλή κατάσταση. Αρχίζουν να φωνάζουν και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση.  Ίσως είναι καλύτερο να αρχίζουμε να κερδίζουμε και μετά να έρθουν (γέλια). Δεν παίξαμε άσχημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εχουμε τις δυνατότητες να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Εργοτέλη".