Η Καλλιθέα επικράτησε με 2-1 τον Θρασύβουλο στο «Ελ Πάσο», ματς το οποίο άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Football League. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν ο Σύρος με αυτογκόλ στο 45' και ο Καλτσάς στο 57', ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βασιλείου στο 47'.
Ο Θρασύβουλος στο 13', είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Νικολάου, ενώ στο 31' τραυματίστηκε ο Κόλτζος και εκφράζονται φόβοι για πρόβλημα στον χιαστό.
Καλλιθέα: Τακίδης, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ντακόλ (64' Ηρακλής), Βιδάλης, Ρουσάκης, Μαρουκάκης (88' Πρίπου), Καλτσάς, Κατσίκης (77' Ντιαλό), Κουτρουμπής, Αρκούδας.
Θρασύβουλος: Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Σύρος, Ψιάνος, Βασιλείου, Κόλτζος (31' λ.τρ. Καλαμιώτης), Νικολάου (82' Βλάχος), Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος (46' Μπάτσι), Σκόνδρας, Παναγιωτάκος.