Βαθμολογία

Ο Βρυότοπος πήρε το ντέρμπι!

Ο Βρυότοπος κατάφερε να πάρει το ντέρμπι παραμονής στην έδρα του με σκορ 2-0 απέναντι στον αξιόμαχο Ιπποκράτη. Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε αρκετές φάσεις και δύο γκολ για τους γηπεδούχους με τον τεχνικό Μανώλη Γαραζανάκη να κάνει θετικό ντεμπούτο. Μόλις στο 10’ ο Δεληχρήστος για τον Βρυότοπο πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20’ ο Μπιζιώτας επανέλαβε το ίδιο και στο 30’ ο Σπυρόπουλος πάλι το ίδιο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 35’ άνοιξε το σκορ ο Βρυότοπος, ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βόραδα, στο ίδιο λεπτό ο Ιπποκράτης απάντησε, με δοκάρι ύστερα από πάσα του Κουτσιμάνη με το σουτ του Φραχόλι.

Ο Ιπποκράτης πίεσε πολύ στην επανάληψη, είχε τις ευκαιρίες. Στο 50’ κόρνερ εκτέλεσε ο Φραχόλι, πήρε την κεφαλιά ο Κιούσης η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Μια πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Ροκούδη να περνάει δίπλα από το δοκάρι.

Στο 75’ ο Φραχόλι, έκανε τη σέντρα, ο Κουτσιμάνης εξ’ επαφής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και ο Μάνος έβγαλε σε κόρνερ. Και στο 85’ ο Κανάκης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα στο πρώτο δοκάρι και έγινε το 2-0. Ο Ιπποκράτης έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 85’ όταν ο Κατσογιάννης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Βρυότοπος (Μανώλης Γαραζανάκης): Μάνος, Νταλακούρας, Λιάκος, Γκαμπέτας, Γκαμέτσας, Κανάκης, Βόραδας, Τσιρόπουλος (52’ Φιλιππίδης), Δεληχρήστος (75’ Μπίτης), Σπυρόπουλος, Μπιζιώτας.

Ιπποκράτης Λάρισας (Γιάννης Εμμανουήλ): Τσόγιας, Μπούζο, Κατσογιάννης Φωτίου, Βαλδούμας (82’ Παλάτζας), Τσιόγκας, Καλόγηρος (60’ Μπασιάκος), Κιούσης, Ροκούδης, Φραχόλι (87’ Νταμπαλέτσιος), Κουτσιμάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Τάνας Ι., Νάκας Χ.