Βαθμολογία

Την «ροπαλία» ο Ροδιακός!

Ο Ροδιακός επικράτησε με 0-2 στα Πλατανούλια κερδίζοντας τον τοπικό Ηρακλή. Το παιχνίδι από το ξεκίνημά του φάνηκε πως θα έχει γκολ και θέαμα, με την ομάδα του Ροδιακού να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6’ ύστερα από κόρνερ του Τόρη, με προβολή ο Γαλάρας έκανε το 0-1. Λίγο νωρίτερα στο 2’ για τους γηπεδούχους είχαμε ένα καλό σουτ του Πινιάρη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 12’ η Ροδιά ύστερα από σέντρα του Τσόγκα, είχε δοκάρι ο Καλέσης Απ. Στο 50’ ο Ρόκκα βρέθηκε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 65’ την ίδια… ατυχία είχε και ο Τόρης.

Στο 68’ για τα Πλατανούλια βρέθηκε τετ α τετ ο Ζαμπόγιας Θ. απέκρουσε όμως ο Κούρτης. Στο 70’ η Ροδιά διπλασίασε τα τέρματά της με τον Καλέση Απ., ύστερα από ωραία ασίστ του Γάλλου.

Έξι λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ματράκη. Στο 80’ ύστερα από κόρνερ του Χίντα, πήρε την κεφαλιά ο Νώτας, την έστειλε στην γωνία της εστίας και την μπλόκαρε ο Κούρτης. Στο 90’ εκτέλεσε φάουλ ο Καρκατζιάς έξω από την περιοχή, πήρε την κεφαλιά ο Ματράκης και έστειλε την μπάλα άουτ.

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας): Ζαμπόγιας Ι., Τσάτσος, Παπαλέξης, Μαυράκης, Καρκατζιάς, Κωστίμπας (55’ Ματράκης), Τσοπάνογλου (77’ Παπαδόπουλος), Ζαμπόγιας Θ., Πινιάρης, Νώτας, Χίντα.

Ροδιακός (Νίκος Αλεξούλης): Κούρτης, Γκαμπέτας, Φετάου, Ρόκκα (55’ Βόγγολης), Πατρίκου (65’ Λαζαρίδης), Καλέσης Αχ., Τόρης, Μπαλκούρας, Γαλάρας (55’ Γάλλος), Τσόγκας, Καλέσης Απ.

Διαιτητική τριπλέτα: Νικολάου Α., Σπανούλης Β., Τσιρογιάννης Ι.