Βαθμολογία

Κρατούσε εξάσφαιρο το Ελευθεραί

Ευρεία νίκη με σκορ 1-6 πήρε το Ελευθεραί, απέναντι στον Διογένη, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και πλησιάζει αρκετά προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό, όταν ο Ευστρατίου έκανε το 0-1, ενώ στο 37’ ο Γιώργος Μέκρας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 45’ ο Μπαντούκας έκανε το 0-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Καββαδία στο παιχνίδι έκρινε πολλά, μιας και ο παίκτης αυτός πέτυχε χατ-τρικ. Στο 48’ ο Ευστρατίου, βρήκε τον Καββαδία και αυτός έκανε το 0-4, ενώ στο 68’ ο Κατσιαβριάς έβγαλε σέντρα και ο Κατσιαβριάς με κεφαλιά-ψαράκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-5. Στο 75’ μετά από συνεργασία Ευστρατίου και Καββαδία, ο δεύτερος σημείωσε το 0-6, κάνοντας χατ-τρικ. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Διογένης, ήταν να μειώσει σε 1-6, προς τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Ελευθεραί(Βαγγέλης Κώτσιος): Μπακαρός, Καρβούνης, Αντωνόπουλος, Σαράντης, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Καραγιάννης(64’ Κατσιαβριάς), Θεοδώρου, Μπαντούκας(60’ Βαλώζος), Ευστρατίου, Ζαφείρης(46’ Καββαδίας).

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Νίτσας, Ντούρμα.