Βαθμολογία

Οι Γόννοι δεν σταματάνε με τίποτα

Ακόμα μια νίκη στον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, πήρε ο Όλυμπος Γόννων, που κέρδισε με σκορ 2-0 το Δασοχώρι και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 36’ με τον Τσιρονίκο να στέλνει την μπάλα με κεφαλιά άουτ, έπειτα από κόρνερ του Ριζούλη, ενώ στο 42’, έπειτα από κόρνερ του Ντόι, ο Τσιώπας ανάγκασε τον Παπανικολάου να αποκρούσει.

Στο πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους, ο Νίκος Μάντζιαρης, βρήκε με ωραία μπαλιά τον Καραγκιόζη και αυτός έκανε το 1-0. Στο 72’ ήρθε και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, όταν ο Ντόι βρέθηκε τετ-α-τετ και αφού «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημείωσε το 2-0.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Δασοχώρι απένειμε ανθοδέσμη στον τερματοφύλακα των Γόννων, Καραναστάση, για την προσφορά του στο λαρισινό ποδόσφαιρο, ενώ οι άνθρωποι του Ατρομήτου ευχαριστούν τους Γόννους για την φιλοξενία.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Κανταρίνος, Τσιντζιλώνης, Μαργκεκάι, Τσιώπας, Τσούγιας, Ντόι(82’ Μάντζιαρης Στ.), Τσιρονίκος(60’ Καλούσης), Ριζούλης(80’ Πραγκαφίλης), Μαντζιαρης Ν., Καραγκιόζης.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Μιχάλης Μαλαμάς): Παπανικολάου, Φραγκογούλας, Τσέτσιλας(85’ Βάιος), Σκριάπας, Κωσταρέλος, Ζαμπούλης, Δαμασιώτης, Παλάντζας, Σαχίνης(65’ Κυριακόπουλος), Ακριβόπουλος, Κακαβίτσης.

Διαιτητής: Καρδούλας Βοηθοί: Μίχος, Μπάρκας.

Γιώργος Μητσιούλης