Βαθμολογία

(Χ)ωρίς νικητή

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Όλυμπο Καρυάς και Κεραυνό Δένδρων, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Αχιλλέα Αλεξόπουλο και Χρήστο Δάσσιο στο πρώτο μέρος, ενώ τα Δένδρα έχασαν ευκαιρίες με τους Γκαντρή, Παπαοικονόμου και Θανάση Γκάτη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γκαντρής έκανε μια ατομική προσπάθεια και βρήκε τον Θανάση Γκάτη, που σημείωσε το 0-1 στο 76ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά, η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Όλυμπο Καρυάς, όταν στο 80ο λεπτό ο Μανούσιος κέρδισε πέναλτι και ο Λευτέρης Καβαρατζής το εκτέλεσε εύστοχα, ισοφαρίζοντας και διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Καβαρατζής Γ.(55’ Κατσιούρας), Καβαρατζής Ελ., Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Ορ., Δάσσιος Γρ., Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Στ., Στεργιούλας, Μανούσιος, Δημητρίου(65’ Κελέκης).

Κεραυνός Δένδρων(Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κωστόπουλος, Τασούλας, Παλαμάς, Μπαλογιάννης, Ζιόγκος, Γκάτης Χρ., Τσένης, Τσούτσος(70’ Κατσιαβριάς), Γκαντρής, Γκάτης Αθ., Παπαοικονόμου(46’ Μπακού).

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Παραφέστας, Πρακατές.

Γιώργος Μητσιούλης