Βαθμολογία

Νίκη πρωτιάς για τα Βούναινα

Νίκη με σκορ 2-1 πήραν τα Βούναινα, απέναντι στους Ατρόμητους/Θύελλα, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και έτσι πέρασαν και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Λάρισας, που έπαιξε πολύ καλά, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό, όταν ο Κωστούλας έκανε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, τα Βούναινα απάντησαν στο 35’, όταν ο Τζιάτζιος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 53’ ο Φαρμάκας έκανε το 2-1. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα ακυρωθέν γκολ στο 75ο λεπτό με τον Παρτάλα, το οποίο όμως δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος(85’ Αγγλόπουλος), Χριστοδούλου, Φαρμάκας, Παλάσκας, Γκέκας, Τσαπράζης Στ., Μερτζανίδης, Μαλαβιέζος, Δαούλας(46’ Σιάλτας), Τζιάτζιος(80’ Λεμονής).

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Πράπας, Ιωαννίδης(78’ Σουλιώτης), Τσάκουλης, Κόκκινος, Μάρης, Κοντομάνος, Τόπης, Παρτάλας, Γερακίνης(70’ Τσιρογιάννης), Κωστούλας, Χατζής.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Ζαχαρός, Κόκκας.

Γιώργος Μητσιούλης