Βαθμολογία

Κέρδισε και ελπίζει το Ναρθάκι

Ευρεία νίκη με σκορ 4-1 πήρε το Ναρθάκι απέναντι στον Μυραϊκό, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι έτσι, αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Χρήστος Παπανικολάου άνοιξε το σκορ για το Ναρθάκι, ενώ στο 25’ ο Ηλίας Βαρελάς έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρμα του, κάνοντας το 3-0 για το Ναρθάκι, σκορ που έμεινε μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βαρελάς σημείωσε χατ-τρικ στο 52’, όταν έκανε το 4-0, ενώ ο Τσιγαρίδας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 65ο λεπτό. Τελικά, το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Μυραϊκός, ήταν να μειώσει σε 4-1 με τον Νέλι, στο 80ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Μυραϊκός, αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σπανός, για επικίνδυνο παιχνίδι.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Κεσέογλου, Τσιγαρίδας, Λελεντζής Στ., Παπανικολάου, Ζαγγανάς, Καπετάνος(46’ Οικονόμου), Μπουλούτσος, Βαρελάς(55’ Μπασδάνης), Βαΐτσης(65’ Αναγνωστόπουλος), Παλαμίδας.

Μυραϊκός(Σάκης Τσιάρας): Καραφέριας, Μπαντούλης, Βλάνδος(46’ Αθανασίου), Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Νέλι, Κατσανούλης Αθ.(50’ Χασιώτης, λ.τ.), Κατσανούλης Κ., Σόχος, Νέστορας(70’ Παπαχρήστος, λ.τ.), Σπανός.

Διαιτητής: Τζιμούρτος Βοηθοί: Σκέτος, Αθανασούλας.

Γιώργος Μητσιούλης