Βαθμολογία

Από ένα ημί(Χ)ρονο

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Φαρσάλων και Ολυμπιακό Αμπελιάς, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες, είχαν από ένα καλό ημίχρονο η κάθε μία, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ.

Στο πρώτο μέρος, η Αναγέννηση ήταν καλύτερη και στο 17’ ο Θωμάς Μουτκανάς βγήκε τετ-α-τετ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25’ ο Τζερεμές, από καλή θέση έκανε ένα σουτ, αλλά η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αμπελιά ισορρόπησε στο παιχνίδι και είχε κάποιες φάσεις. Στο 47’ ο Σαλής έκανε ένα σουτ, αλλά ο Γκατζανάς απέκρουσε, ενώ το ίδιο έγινε και στο 50’ μετά από σουτ του Μπατσκίνη. Στο 80’ ο Σαλής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσιάμπα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, αλλά ο Γκατζανάς κατάφερε και πάλι να αποκρούσει.

Τέλος, ο Γκατζανάς έκανε ακόμα μια απόκρουση δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από κόρνερ απέκρουσε ένα σουτ του Κατσιαρού.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Σακκάς(53’ Κούρο), Δημητρόπουλος, Τσιάμπας, Τριανταφύλλου, Κουτσικόπουλος Αχ., Θεοχάρης Ι., Μουτκανάς Θ.(46’ Βότσης), Τζερεμές(65’ Κούμπρια), Θεοχάρης Κ., Χριστοδούλου.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κωνσταντίνος Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Κατσικόπουλος, Γκουντοβάς, Ακρίβος, Ντίνος, Μπατσκίνης, Σαλής, Στεργιόπουλος(70’ Σουλιώτης Παν.), Κατσιαρός, Παναγιωτόπουλος(83’ Θανόπουλος), Κουλάκογλου.

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Τέγος, Μουτζουρούφης.

Γιώργος Μητσιούλης