Βαθμολογία

Στο τέλος χαμογέλασε η Ανθούπολη!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Ανθούπολης, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 3-2 και να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που ήταν σε δυσκολότερη θέση και ήθελαν περισσότερο τη νίκη, αν και ισοφάρισαν στην επανάληψη (2-2), δέχθηκαν και τρίτο γκολ και δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν έστω το βαθμό. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι δύο ομάδες το ματς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο 7’ τετ α τετ ο Σκορδίλης, μπλόκαρι ο Κατσούλης. Στο 21’ ο Μαρβαντάϊ Γκένι έκανε το σουτ, στην πορεία της μπάλας ο Κονατσιώτης δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά μετά γύρισμα της μπάλας από τον Νίκου, ο Σκορδίλης με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 34’ γύρισμα του Σκορδίλη στον Χατζηρούφα και αυτός με προβολή το 2-0.

Στο 35’ ωραίο σουτ του Σκορδίλη η μπάλα λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Νίκου έκανε το σουτ η μπάλα ξανά άουτ. Στο 46’ ο Σκορδίλης στην αντεπίθεση, έσπασε τη μπάλα στον Τσιάτα και αυτός έχασε μοναδική ευκαιρία να σημειώσει γκολ από κοντά, αφού ο Κατσούλης έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 55’ ο Μητσόπουλος έκανε ωραίο μακρινό σουτ, εντυπωσιακή η απόκρουση του νεαρού Χάμου. Ένα λεπτό μετά ο Μητσόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα στα δίχτυα (2-1). Στο 65’ ο Μαρβαντάϊ Γκένι με ωραίο διαγώνιο μακρινό σουτ έκανε το 2-2.

Στο 67’ ο Χατζηρούφας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Δημουλάς με δεύτερη κίτρινη σε μία φάση όπου δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων. Στο 75’ κόρνερ ο Νίκου, κεφαλιά ο Παυλίδης και 3-2. 

Ανθούπολη: Χάμος, Χατζής, Κωτέλης, Κόντης (59’ Μπάρκας), Σαπουνάς, Παυλίδης, Χατζηρούφας, Τσιάτας (86’ Ρόκας), Νίκου, Σκορδίλης (93’ Ξύτσας), Παναγούλης.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων: Κατσούλης, Δημουλάς, Κουτσόπουλος, Κυριάκου (38’ Λαζαρίδης), Μαρβαντάϊ Τζέιμς, Ρουμάνης, Μητσόπουλος, Μαρβαντάϊ Γκένι, Νιαβής (80’ Παπανικολάου), Νασιούλας, Κονατσιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δρυστέλλας Α., Τσιτρούλης Θ., Κοντοβασίλης Ν.