Βαθμολογία

«Μάχες» και στους δύο ομίλους

Στις επιτυχίες θέλει να επιστρέψει η Παναχαϊκή η οποία έχει βατό έργο καθώς φιλοξενεί τον ΑΟΤ Αλίμου. Η ομάδα της Πάτρας αν πάρει τη νίκη θα βρεθεί ξανά στη δεύτερη θέση μαζί με τον Απόλλωνα, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από εκεί και πέρα τα Χανιά θέλουν μόνο τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών για να συνεχίσουν να ελπίζουν στην κατάκτηση της 4ης θέσης και της παραμονής στην κατηγορία.  Τέλος, η Επισκοπή υποδέχεται την Καλλιθέα σε μία μάχη παραμονής, καθώς ο νικητής θα κάνει σπουδαίο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Για τον Βόρειο όμιλο, η ΑΕΛ φιλοξενείται από τον Φωκικό και μοναδικός της στόχος είναι η νίκη για να πλησιάσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας καθώς οι γηπεδούχοι θεωρούνται ήδη υποβιβασμένοι.

Η Αναγέννησης Καρδίτσας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για την παραμονή. Ο Εθνικός Σερρών από την πλευρά του θέλει τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα για να μπορεί να ελπίζει στην παραμονή του. Τέλος, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Αιγινιακό με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει δύο βαθμούς μακριά από τη Λαμία.