Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Πλέον είναι πολύ δύσκολο»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχτηκε πως, μετά την ήττα από την Μπέρνλι, εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες της Μάντσεστερ Σίτι για διατήρηση του τίτλου, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του προς του ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πελεγκρίνι:

«Νομίζω ότι κάναμε μια φυσιολογική εμφάνιση και θεωρώ πως δεν παίξαμε τόσο άσχημα. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες την ώρα που η Μπέρνλι είχε μόνο ένα σουτ στον στόχο, πετυχαίνοντας ένας όμορφο γκολ. Δεν κάναμε όσα έπρεπε για να σκοράρουμε, αλλά ήμασταν πολύ άτυχοι!

Προφανώς και κάτι πήγε λάθος από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε. Δεν θέλω να επικεντρωθώ σε δύο ή τρεις παίκτες μου. Ήμαστε μια ομάδα, ένα ρόστερ από 22 ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι όλοι προσπάθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε, έχοντας εμπιστοσύνη στο τι μπορούν να πετύχουν.

Όταν έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες σημαίνει ότι μπορείς να κατακτήσεις τον τίτλο. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι για εμάς πλέον έχει γίνει πολύ δύσκολο»